Onze winkel is OPEN woensdag t/m zondag, telkens van 10h - 17h

% S A L E % sale % S A L E % sale % op vele items in onze toonzaal !!!

  • 0

Home text

In onze meubelwinkel in Antwerpen vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende stukken meubilair. Als speciaalzaak kunnen wij veel tijd spenderen aan het uitkiezen van meubilair dat een verhaal vertelt, meubilair met een eigen karakter. Op die manier kan je van je interieur volledig je eigen ding maken. In onze meubilairwinkel in Antwerpen vind je verschillende interieurstijlen, van modern tot bohemian.


Verschillende stijlen in één meubelwinkel

In onze speciaalzaak vind je allerlei meubilair waarmee jij je woning of kantoor kan aankleden. Zo verkopen wij centerpieces zoals een prachtige zitbank waar je urenlang in kan zitten. Kies je liever voor een unieke eettafel als eyecatcher? Geen probleem, in onze meubilairwinkel vind je authentieke tafels met karakter. Wij helpen jou graag met het vinden van het perfecte meubilair in het uitgebreide aanbod van onze speciaalzaak. Een meubelwinkel zou natuurlijk geen meubelwinkel zijn zonder kleinere stukken meubilair. Je kan bij ons ook comfortabele stoelen kopen als finishing touch voor elke ruimte. In onze showroom kan je alle meubels uittesten. Op die manier ben je er zeker van dat alles comfortabel zit vooraleer je iets aankoopt. De kleur is ook gemakkelijker in te schatten in daglicht. Je kan ons ook meteen al je vragen stellen tijdens een bezoek aan onze meubilairwinkel. Wij staan klaar met deskundig advies waar dit gewenst is! Je vindt gegarandeerd iets dat bij jouw interieurstijl past in onze grote meubelwinkel in Antwerpen. Wanneer je op zoek bent naar nieuw interieur, verwelkomen we jou graag in onze speciaalzaak voor meubilair!


Ontdek ons uitgebreid aanbod

In de webshop kan je alvast een mooi overzicht krijgen van het meubilair dat wij aanbieden in onze speciaalzaak. Maar wij hopen jullie te mogen ontvangen in de showroom van onze meubilairwinkel in Antwerpen. Daar kunnen we jou een optimale dienstverlening aanbieden en ontdek je de kwaliteit van onze producten met eigen ogen en handen. In onze meubelwinkel snuister je urenlang rond en vind je oeverloze inspiratie voor de aankleding van je huis. Hopelijk zien we je snel verschijnen! Bekijk hieronder alvast een greep uit het assortiment van onze meubilairwinkel.